Niet-betalende-bezoeker

woensdag 26 juni 2013 - 11:21:22

Grote schoonmaak in vakantiehuis Vossemeer. Vrolijk en vol goede moed begin ik aan de schoonmaak. Sauna zuigen en poetsten. Slaapkamers afstoffen en zuigen. Bedden opschudden. Handdoeken opvouwen en opbergen. Badkamer soppen en de witte trapportalen weer wit laten glimmen. Al poetsend kom ik in de keuken aan en alles gaat naar wens. Dan sla ik het aanrechtkastje open om de plankjes af te kunnen nemen. Wat? Kleine zwarte keuteltjes!? Muizenkeuteltjes?! Ja, dit zijn toch echt muizenkeuteltjes! Vossemeer heeft een niet-betalende-bezoeker.
Ook al is dit de natuur en wil ik als gastvrouw van vakantiehuis Vossemeer gastvrij zijn. Met deze bezoeker ben echt ik niet blij! In een aantal acties is het ons na twee weken gelukt deze bezoeker uit Vossemeer te krijgen.
Helaas voor de muis.
Hij snuffelt nu vast vrolijk verder in de eeuwige jachtvelden.
Vossemeer is weer fris en fruitig en staat schoon en leeg te wachten op onze nieuwe gasten!