Nazomeren

maandag 10 september 2012 - 18:19:30

Nederland is aan het nazomeren. De scholen zijn weer begonnen en de meeste mensen zijn weer op hun werk. Ook vakantiehuis Vossemeer is aan het nazomeren.
De zomerperiode was gezellig druk. Gezinnen vierden vakantie, logeerde dicht bij familie en een familie vierde in hun ouderlijk huis een gezellige familiereünie. Volop gezelligheid en genieten van de Flevopolder in de zomer.
Nu is ook vakantiehuis Vossemeer aangekomen in de nazomer, een periode ergens tussen begin september en half november waarin het weer nog zomers aanvoelt. Maar ook een periode van afscheid nemen. Afscheid nemen van de zomer en afscheid nemen van het groene polderlandschap. De eerste kavels naast de boerderijen zijn al weer kaal. De gewassen worden geoogst en het land geploegd.
Een grote schoonmaak maakt Vossemeer klaar voor het komende herfstseizoen. Fris en welkom staat Vossemeer klaar om nieuwe gasten te verwelkomen. Gasten die met en in het huis gaan nazomeren. Voorzichtig het kacheltje weer aansteken en langzaam aan de sauna weer opwarmen.
Genieten van de nazomer en vooruitzien naar de komende herfst.