Blog RSS feed

Tja,

Woensdag 11 april 2012

wat doe ik daar mee….

Het voorjaar probeert vaste voet in Flevoland te krijgen. De nachten zijn nog best koud maar in de middag warmt de zon het land al aardig op. De tuin van Vossemeer ontwaakt en dan zie ik ze staan.
Tussen de tegels groeien en bloeien ze tegen alle weerstand in.
Onkruid zijn planten die groeien waar je niet wilt dat ze groeien. Maar... Meer...

Wakker worden

Vrijdag 16 maart 2012

Wakker worden met het fluiten van de vogels

‘en we werden wakker met het fluiten van de vogels’. Ze schreef enthousiast in het gastenboek van vakantiehuis Vossemeer. Ze hadden genoten van een lang weekend in Vossemeer. De sauna gebruikt, het bad vol laten lopen en ’s avonds in de woonkamer heerlijk het kacheltje aan.
Dat ene zinnetje veel over het afgelopen weekend.
Wakker worden met het fluiten van vogels…….
Heerlijk vanonder je dekbed horen dat de natuur ... Meer...

We zijn er goed in!

Zondag 4 september 2011

Klagen over het slechte weer! Het is te warm, het is te koud, het regent teveel of het regent te weinig.

Door de vorst is het glad op de weg en ontstaat er een verkeerschaos of door te weinig vorst, gaat ie net weer niet door: die lang verwachte Elfstedentocht. Er ligt te veel sneeuw of net weer te weinig en wanneer het in juli regent, daalt het humeur van de anders zo gezellige thuisblijvers. De afgelopen weken hadden wij in Nederland dan ook heel wat te klagen en ik deed mee. In de zomer wil ik zomerju... Meer...

juist weergegeven?

Zondag 7 augustus 2011

Hoe prijs je een huis aan wat je wilt gaan verhuren en waar je zelf verliefd op bent geworden?
Het moet ook niet te commercieel over komen! Ja, maar de lezer moet toch echt wel weten hoe mooi het daar is!Ja, is waar maar dan moet het niet tegenvallen wanneer de bezoeker er werkelijk naar toe gaat. En misschien vind ik het wel heel mooi en ben ik er verliefd op geworden. Maar wie ben ik?
Het valt niet mee om met een wervende tekst voor ons vakantiehuis bezig te zijn. Ik doe te moeilijk en denk te veel! ... Meer...