Vossemeer is een vakantiewoning op een werkelijk unieke plek in Nederland. Vossemeer is één van de dijkwoningen gelegen in het buurtschap Ketelhaven. Ketelhaven is een buurtschap van de gemeente Dronten en ligt aan het Ketelmeer. Het Ketelmeer ontstond in 1956 toen Oostelijk Flevoland werd drooggemaakt. De dijkwoningen zijn in 1957 gebouwd om de medewerkers van gemaal Colijn een woning te bieden. In één van deze dijkwoningen is het nu goed recreëren in de sfeer van de jaren ’60 waarin gewerkt is om de Flevopolder te maken wat deze nu is en waar alle luxe van nu aanwezig zijn.
Water en polder staan centraal in de inrichting.

Deze 5-persoonsvakantiewoning straalt de warmte uit en is voorzien van vele luxe. Op de zolder kunt u genieten van een houten sauna compleet met infra rood lampen. De gezellig relaxruimte maakt deze verdieping compleet. De badkamer op de eerste verdieping is ruim en naast een ligbad is er in deze ruimte een douche met sunshower aanwezig.
De gezellig ingericht woonkamer heeft met zijn invallende licht een uitstraling die rust geeft. In deze ruimte zijn een televisie, stereo cd-speler met radio, tv met dvd-speler en draadloos internet aanwezig.
De keuken aan de achterkant van het huis is van alle gemakken voorzien. In de overzichtelijke keuken zijn een oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en gaskookplaten aanwezig.
Ook is er een bijkeuken waarin een wasmachine en droger staan. De kelderkast geeft ruimte om etenswaren koel te bewaren en hier is een diepvriesje geplaatst.

Huisdieren zijn niet welkom in Vossemeer.