Vossemeerszusje: B&B in het polderland!

Zoek je rust en ruimte dan ben je bij Vossemeerszusje op het juiste adres! Achter op ons erf staat deze bijzondere zeecontainer. Een tot luxe vakantiekamer omgebouwde zeewaardige container. En dat midden in het polderland. Uitkijkend over de akker en de paardenwei, waar je ook kijkt: rust en ruimte. 
Vossemeerszusje is ingericht met een luxe slaapgedeelte voor twee personen en een woongedeelte met zitbank, tafel en stoelen. In Vossemeerszusje kun je gebruik maken van draadloos internet. De bedden zijn voorzien van luxe matrassen. Om de hoek staat de kinderhut. Maar liefst acht slaapplekken die omgebouwd kunnen worden naar vier (slaap)banken in deze gezellige ruimte.
Douche en toilet zijn aanwezig in de schuur op het erf. Het akkerbouwbedrijf heeft een eenvoudige kantine met koffieautomaat, vaatwasser en magnetron. De gasten van Vossemeerszusje zijn vrij deze kantine te gebruiken.
Bekijk de foto's van Vossemeerszusje op de fotopagina van deze site.

Tijdens je verblijf verzorgen wij voor € 9,- per persoon een luxe ontbijtmand. Uit deze mand kan je je lunchpakket voor later op de dag samenstellen.

Verblijven in Vossemeerszusje kost € 35,- per persoon per nacht en is mogelijk vanaf vrijdag 1 mei 2015. Vraag naar de mogelijkheden wilma@vossemeer.nl

In augustus 2020 is Vossemeerszusje niet meer te boeken.